АРМ — автоматизоване робоче місце

У наших замовників ми створюємо АРМи. Вони все відрізняються за складом, але у всіх у них одна мета: прискорити, спростити, полегшити роботу співробітникам та дати власникам (керівникам) реальний стан справ на сьогодні та зараз. Віддалений доступ в режимі реального часу, оперативні звіти управлінського обліку — все це можна отримати від впровадження АРМ.

АРМ — автоматизоване робоче місце.

АРМ

Досить часто у наших замовників ми стикаємося зі страхами співробітників. У їх розумінні: автоматизація = скорочення персоналу. Але це не так. Автоматизація — це мінімізація людського фактора, усунення можливості допустити помилки. Тобто: скануєш ось цей код підтвердження та берешся до збірки або виконання завдання. Тільки так і не інакше.

Поки не просканував код підтвердження, вважається, що завдання не буде взяте у роботу. Відмітки в обліковій програмі немає.

Автоматизація автомобільної вагової

Автоматизуючи рутинні операції, ми зменшуємо «людський фактор», упорядковуємо та налагоджуємо облік. Про скорочення персоналу поки не варто думати. Часто проблеми з обліком пов'язані з перевантаженням співробітників підприємства або з відсутністю співробітника, який і повинен виконувати ці функції. Автоматизація призводить до збільшення швидкості роботи підприємства, а це за собою тягне зростання виробництва. Всупереч розхожій думці та страхам: автоматизація та АРМи не позбавляють людей роботи. Автоматизація на виробництві прибирає рутинну роботу, що автоматично звільняє ресурси для розвитку.

Задати питання

Товари

Рекомендуємо статті по темі

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA