Ваги кранові з wi-fi

Підвісні ваги призначені для статичного вимірювання ваги штучних вантажів і в контейнерах, і біг-бегах. Вантаж підвішується на гак крана або за допомогою лебідки. Кранові ваги можуть використовуватися як в критих виробничих приміщеннях, так і на відкритих майданчиках.

Сфера використання кранових ваг з wi-fi:

 У кранових вагах встановлений S-подібний датчик на розтягнення. Обробка та індикація сигналу від нього здійснюється вбудованим електронним блоком, що відображає значення маси на дисплеї, дистанційному пульті управління або дублюючому табло. Бездротова передача даних по wi-fi робить ваги більш зручними в роботі.

Ваги кранові з wi-fi

Wi-Fi дозволяє передавати дані з ваг на будь-який пристрій: комп'ютер, смартфон, планшет, роутер або точку доступу. Ваги кранові електронні з wi-fi розширюють варіанти їх використання та дають можливість підключення до автоматизованої системи обліку на підприємстві.

Приклад інтерфейсу на Android пристрої.

Ваги кранові з wi-fi

Ваги з wi-fi відмінне рішення для підключення їх до системи відеоспостереження або для передачі даних в загальний реєстр зважувань. Це дає можливість віддаленого контролю за всіма процесами зважувань.

Автономне живлення (акумулятор) забезпечує роботу ваг до 70 годин, а додатковий акумулятор зменшить час простоїв.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA