Автоматизація обліку кранових ваг

Автоматизація обліку кранових ваг дозволяє вирішити наступні проблеми:

  1. низька пропускна здатність;
  2. злодійство;
  3. відсутність можливості відслідковувати роботу та статус заявок;
  4. пересортування сировини та готової продукції.

Підключення кранових ваг до комп'ютерної мережі підприємства дозволяє збільшити пропускну здатність виробничих ділянок та майданчиків металобаз, шляхом скорочення часу на пошук даних та введення інформації у систему. Крім цього, автоматизація дозволяє мінімізувати вплив людського фактора. При необхідності можливо контролювати та відслідковувати роботу складу, статус навантаження у режимі реального часу. У нашому каталозі ви зможете підібрати та купити кранові ваги, ціни вказані з ПДВ.

Кранові ваги у роботі

До вибору кранових ваг для автоматизації обліку необхідно підходити ретельно та зважено. Протокол обміну кранових ваг повинен бути двостороннім! З вагами, у яких є двосторонній протокол обміну, можна отримувати результати зважування та відправляти керуючі команди. Крім цього, у деяких виробників кранових ваг є можливість передавати код товару або партії та до цього коду додавати результат зважування. Така можливість дозволяє організувати облік у режимі блокчейна, що сприяє кращій приживлюваності обліку та, що важливо для виробничих підприємств — отримати контроль якості, який простежується! Більшою мірою під вищевказані вимоги підходять кранові ваги EHP. Крім надійності, стабільності метрологічних характеристик ваги цього виробника забезпечують великі можливості для автоматизації обліку.

Кранові ваги у роботі

Найбільший ефект від автоматизації обліку із застосуванням кранових ваг досягається в інтеграції кранових ваг та терміналів збору даних. У цьому випадку забезпечується мінімальна участь людини в операціях ідентифікації документообігу, продукції, місць зберігання та навіть керівників команд. Отримана система простежування металу дозволяє організувати контроль від металургійного виробництва до готової продукції переробних підприємств. Інтеграція облікової системи та відеоспостереження в єдиний комплекс зважування дозволяє у реальному часі контролювати рух металу по всіх виробничих цехах.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA