Кранові ваги LD

Кранові ваги LD виробництво EHP-Wägetechnik GmbH (Німеччина).

Кранові ваги LD виробництво EHP

Серія LD — це початковий рівень кранових ваг EHP. Ваги цієї серії забезпечують запас міцності металоконструкції до 500%. Всього у серії вісім моделей, які розрізняються по НГЗ (номінальній границі зважування) та точності зважування. Держреєстр ЗВТ України У2509-14.

Клас захисту кранових ваг EHP серії LD — IP 65, ваги можуть експлуатуватися у вуличних умовах.

Розширений діапазон робочих температур від -30°C до +90°C. Важливо! Метрологічні характеристики у цьому температурному діапазоні будуть у межах допуску. На відміну від ваг інших виробників, які, у принципі, працювати будуть, але свідчення «попливуть».

Зарядний пристрій поставляється у комплекті. Для постійної роботи рекомендується придбати змінний акумулятор. Час роботи від акумулятора до 110 годин. Залежить від повноти заряду, температури навколишнього середовища та терміну експлуатації акумулятора. Зверніть увагу, що у цих вагах використовуються свинцеві акумуляторні батареї — важливо не допускати їх повного розряду. Якщо ваги не експлуатуються тривалий час — необхідно періодично заряджати батарею.

У стандартній комплектації кранові ваги серії LD комплектуються пультом дистанційного керування (ДК).

Кранові ваги LD виробництво EHP

Ваги EHP серії LD можуть поставлятися без встановлення радіоканалу, однак, фахівці компанії «Автовес» наполегливо рекомендують замовляти ваги з уже встановленим радіоканалом. Автоматизація обліку зважування у цьому випадку значно спрощується. З нашого досвіду «модернізація кранових ваг», так би мовити «навздогін», нічим хорошим не закінчується. Обговорення та погодження тривають роками, узгодження версій центральної плати та контролера радіомодема теж може виявитися тривалим завданням.

Задати питання

Товари

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA