Лабораторні ваги для точних вимірювань

Для визначення маси з високою точністю у різних галузях промисловості та не тільки, використовуються електронні лабораторні ваги. ТОВ «Автовес» пропонує такі ваги тільки від кращих виробників та доставляє їх по всій території України. Пропоновані ваги характеризуються точністю вимірювань маси та простотою в експлуатації. Всі ваги представлені на нашому сайті пройшли реєстрацію та внесені до державного реєстру ЗВТ, мають метрологічну атестацію та гарантію від одного року та більше від виробника.

Відмінні функції лабораторних ваг

Одиниці виміру можна міняти самостійно. У деяких моделях лабораторних ваг вибір одиниць зважування досить великий: грами, міліграми, карати, грани, моми, пеннівейт, унції, ньютони, фунти, тікалі.

Аналітичні ваги та інші технічні характеристики

У каталозі «лабораторні ваги» можна підібрати обладнання з НГЗ від 2 г та до 150 кг. Згідно з ДСТУ EN 45501: 2007, лабораторні ваги можуть бути двох класів: II високий та I спеціальний. Такі пристрої відрізняються найбільшою точністю. Похибка не перевищує 1 мг. У деяких приладах передбачене внутрішнє автоматичне калібрування. Воно дозволяє оцінювати відповідність метрологічних характеристик та результатів зважування фактичними значеннями. Це позбавляє від зайвих клопотів з налаштування ваг та є додатковою гарантією точності показань.

Лабораторні ваги для точних вимірювань

Звертаємо увагу: ваги технічні лабораторні найвищої точності вимагають дотримання ряду умов. Вони детальнішим чином згадані в інструкції та стосуються правил роботи з приладом, його змісту. Бережний підхід дозволить експлуатувати ваги довгі роки, а на це й спрямована покупка лабораторних ваг перевірених виробників.

Детальніше про різновиди лабораторних приладів

Всі аптечні ваги мають гравітаційне урівноваження. Сфера застосування – аптеки, лабораторії та місця, що вимагають точного вимірювання маси невеликих предметів. Вони гарантують високу точність зважування, що є обов'язковим при роботі з дорогими ліками або іншими матеріалами. Їх дискретність буває від 0,01 до 0,001 г. До переваг відносять надійність та простоту використання за невисоку ціну.

Лабораторні ваги для точних вимірювань

Сучасні аналітичні прилади повинні відповідати нормам:

Дізнатися масу навіть самого маленького предмета можна, використовуючи аналітичні ваги. Вони можуть застосовуватися у хімічній, харчовій, металургійній галузі та в екологічних наукових центрах. Точність та ціна ділення аналітичних ваг дуже висока. Дискретність може становити 0,000001 г. Це гарантує точність результатів зважування.

Мікроваги RADWAG MYA 2.4Y

Щоб купити нові електронні лабораторні ваги з доставкою та встановленням, зв'яжіться з фахівцями компанії «Автовес». Доставка здійснюється у будь-який регіон України: від Дніпра та Херсона до Львова та Івано-Франківська. ТО та ремонт можна зробити у нашому сервісному центрі.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA