Ваги для контролю недовкладання

Ваги для контролю недовкладання — це виріб на замовлення. Контрольні ваги відбраковують вироби або пакування по вазі, у разі норми видають команду виконавчому механізму «норма», у разі відхилення ваги від норми видають команду «брак». Конструктивно складаються з ваговимірювальної платформи та контролера-аналізатора.

Ваги для контролю недовкладання

Ваги для контролю недовкладання можуть вбудовуватися у конвеєрні лінії для автоматизації відбраковування продукції або пакувань із продукцією.

Ваги для контролю недовкладання

Ваговиміровальна платформа може бути будь-який від лабораторної до вагонної. Як лабораторної платформи використовуються серійні лабораторні ваги з підключенням до комп'ютера.

Програмне забезпечення контролера «автоваги-АСКОЕ.мережа» має можливість збереження номенклатури виробів з параметрами норми та відхилення, а також різні підпрограми, наприклад — усереднення «нормальної» ваги виробу при плаваючих параметрах.

Ваги для контролю недовкладання

Інформаційно-вимірювальна система «автоваги-АСКОЕ.мережа» гнучко інтегрується з різними системами обліку та управління виробничим підприємством. Можливе завантаження та оновлення даних про номенклатуру виробів, а також вивантаження звітів та статистики.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA