Вагові платформи

Вагова платформа тензометрична — це вантажоприймальна платформа ваг. Конструктивно платформа розташовується на рамі або корпусі ваг. Під ваговою платформою знаходяться тензодатчики.

Вагова платформа тензометрична

Вагова платформа може мати різний вигляд: від кола діаметром 15 сантиметрів на лабораторних вагах, до двох поздовжних платформ по 18 метрів у автомобільних ваг. Все це називається ваговими платформами для зважування, які виготовляються за різними технологіями та з різного матеріалу. У лабораторних та торгових ваг — це харчова нержавіюча сталь, у товарних ваг — нержавіюча сталь, платформні та палетні ваги — пофарбована сталь, а в автомобільних ваг може бути сталь або сталева рама з залізобетонними вставками (проїжджа частина).

Вагова платформа тензометрична

У якісних ваг навіть після роботи впродовж багатьох років платформа не змінює свій вигляд та функціональних характеристик. На фото приклад вагової платформи CAS, виробництво Південна Корея.

Надійні ваги

Купуйте ваги тільки перевірених виробників. Низька ціна від початку може надалі принести набагато більше додаткових витрат, тому одноразова вигода сьогодні не має сенсу. На фото приклад автомобільних ваг з тріснутою платформою.

Дешеві автомобільні ваги

При виборі ваг необхідно звертати увагу на розміри та матеріал платформи, її товщину, якщо це платформні, автомобільні або товарні ваги. Адже в такому випадку платформа бере на себе дуже велике навантаження. І вона не повинна деформуватися або проржавіти у місцях зварювання.

Платформні ваги Certus Hercules СНК-1500М500

Велику частину вартості автомобільних ваг становить вагова платформа для вантажних автомобілів, бо вона виготовляється з міцного металу та опорних балок і вся ця конструкція фарбується зносостійкою порошковою емаллю.

Ваги автомобільні Техноваги Оптима-С

В наші дні механічні автоваги практично витіснила електронна вагова платформа, вона вимагає менше часу на монтаж та має можливість передавати дані в облікову систему без впливу людського фактора.

За допомогою інтеграції систем відеоспостереження, ідентифікації транспорту, електронних ваг та облікової програми вирішуються завдання обліку та контролю. З’являється можливість оперативного контролю як на місці, так і віддалено.

Задати питання

Товари

Рекомендуємо статті по темі

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA