Ваговий термінал

Ваговий термінал — це електронний прилад для обробки та індикації результатів зважування. Він перетворює електричний сигнал, що надходить з тензодатчиків, в аналого-цифровий.

Ваговий термінал

Вагопроцесори з додатковими функціями виробництва «Техноваги» можуть не тільки показувати результати зважування, а й відстежувати досягнення заданої ваги. Він використовується для зручної, швидкого фасування та сортування продукції. Вагопроцесор обладнаний трьома лампами різного кольору та звуковою сигналізацією (при необхідності звуковий сигнал вимикається). Користувач задає на ньому необхідну масу для фасування продукції й при зважуванні засвічується зелена лампочка — коли маса у межах заданого допуску, при недовантаженні або перевантаженні — червоні. Така індикація полегшує та прискорює роботу оператора, який проводить фасування чи сортування продукції.

Вагопроцесор з додатковими функціями

Для передачі даних на ПК та подальшої обробки у терміналах передбачений роз'єм RS 232.

Існують вагові термінали з радіоканалом.

Вагові термінали з радіоканалом

Ці пристрої приймають інформацію з вагових платформ та передають її по бездротовому радіоканалу на дублююче табло або ваговій індикатор. Таке табло розміщують у зручному місці для швидкого зчитування інформації.

Дублююче табло

Види дисплея вагового термінала

  1. РК (рідкокристалічний) або його ще називають LCD — це екран з кольоровим фоном та чорним або білим шрифтом.
  2. LED або світлодіодний — це чорний екран з цифрами червоного кольору. На сьогодні це найпопулярніший вид вагового термінала.
  3. Флуоресцентний або вакуумно-люмінесцентний (VFD) — темний екран з цифрами білого, синього або зеленого кольору. Така індикація досить яскрава та добре читається при будь-якому освітленні. Є один недолік — обладнання з таким індикатором працює тільки від мережі. Тому в вагах з автономним живленням він не застосовується.

Виходячи їх ваших завдань, які необхідно вирішити за допомогою вагового термінала, робіть правильний вибір з урахуванням необхідних функцій термінала. При виборі вагопроцесора звертайтеся до наших фахівців за тел. (050) 054-55-36. Слід пам'ятати, що точність показань ваг залежить не тільки від термінала, а й від якості тензометричних датчиків.

Задати питання

Товари

Рекомендуємо статті по темі

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA