Рокла вагова

Оптимальною технікою для транспортування вантажів на палетах на території маленьких та середніх складів стала рокла. А якщо треба не просто транспортувати, але й зважувати, тоді рокла-ваги це те, що вам потрібно. Це та ж надійна рокла, але з тензометричними датчиками, вбудованими у вила. Вся інформація відображається на вагопроцесором, який розташований поруч з ручкою..

Рокла вагова

З використанням ваги-рокли зважування та транспортування виконується практично одночасно. Рокла з вагами за технічними характеристиками не поступається стандартним платформним вагам. Поставляється з паспортом, в якому є відмітка про державну повірку та може використовуватися в комерційних операціях. Сьогодні вагову роклу можна купити з НГЗ від 500 кг до 2 тонн. При виборі рокла-ваги необхідно враховувати, як і при виборі інших ваг, умови експлуатації та поверхню підлогового покриття.

Для складів з великою територією варто розглянути варіант з придбанням електричної вагової рокли. Вона може розвивати швидкість до 4 км/год без зусиль людини та здійснювати підйом завдяки гідравлічній системі. З електричною роклою переміщення, приймання та відвантаження вантажів прискориться і персонал зможе виконати більший обсяг операцій за одну зміну.

Електрична рокла з вагами Axis 4BDU1500РЕ

За додаткову плату можна встановити термопринтер для друку квитанцій та чеків.

Рокла з принтером

На нашому сайті ви можете знайти, вибрати та купити вагові рокли тільки від перевірених виробників. Якщо у вас залишилися питання по ваговій роклі — телефонуйте 050 054-55-36.

Задати питання

Товари

Рекомендуємо статті по темі

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA