Пересувний пункт вагового контролю

Пересувний пункт вагового контролю являє собою спеціальний автомобіль, укомплектований усім необхідним обладнанням для вимірювання та контролю вагових параметрів транспортних засобів. Такий пункт вагового контролю потрібен для контролю над дотриманням вантажоперевізниками правил та критеріїв перевезення вантажу відповідно до чинних законів і домовленностей.

Передвижной пункт весового контроля

Пересувний пункт вагового контролю, як правило, розміщується на базі автомобіля-фургона. Місткий автомобіль потрібен для того, щоб все обладнання транспортувалася без шкоди та функціонувало максимально точно. Зазвичай в автомобілі розміщуються автомобільні ваги, комп'ютер зі спеціальним програмним забезпеченням, мобільна електростанція, принтер чеків, а також допоміжне обладнання (конуси-огорожі, сигнальні жилети, комплект тимчасових дорожніх знаків). Для оператора в салоні передбачено комфортне та зручне робоче місце.

Пересувний пункт вагового контролю забезпечує

Передвижной пункт весового контроля

Програмне забезпечення, спеціально розроблене для таких умов праці дозволяє

Передвижной пункт весового контроля

Спецавтомобіль може комплектуватися різним додатковим устаткуванням за бажанням замовника.

Все обладнання пересувного поста об'єднано в одну контрольно-вимірювальну систему, яка допоможе вам в найкоротші терміни виконати всі потрібні виміри.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA