Відеоспостереження та ваги

У діяльності будь-якого бізнесу важливо БАЧИТИ що відбувається насправді. Для впевненості у даних облікової системи, безумовно, важливим є врахування за первинними «паперовими» документами, але є ділянки, де відеоконтроль життєво необхідний.

Одним з таких ділянок підприємства є вагові пости, місця на підприємстві де зважується сировина, напівфабрикати, передається продукція між ділянками, формуються замовлення та відвантаження.

Відеоспостереження для ваг

Вагова продукція — це дуже благодатний грунт для всякого роду відкатників, шахраїв та злодіїв. Ці хлопці можуть роками паразитувати на підприємстві, слідуючи вислову — «якщо від багатьох чинників береться трошки — це не крадіжка, а просто поділ». Від цих паразитів страждають всі співробітники підприємства, а також, у першу чергу, власник підприємства.

Одним з варіантів вирішення, крім адміністративних та організаційних заходів, є інтеграція системи відеоспостереження, ваг та системи обліку в єдиний інформаційний комплекс.

Відеоспостереження для ваг

Будь-яку операцію зважування, формування документа, проведення накладної або акту переміщення продукції можна переглянути та побачити — що було насправді! Яка зважувалася продукція, як вона розміщувалася на платформі ваг, які були показання ваг, чи не коливались показання ваг, чи не знаходилося на платформі сторонніх предметів, яка була тара та як вона враховувалася у документі.

Де може бути потрібна інтеграція ваг та відеоспостереження?

З нашого досвіду: на будь-якому підприємстві, де існує великий потік зважування

З якими вагами можлива інтеграція відеоспостереження?

Інтегрувати відеоспостереження можна з будь-якими електронними вагами, що мають інтерфейс для підключення до комп'ютера. Практично всі електронні ваги: автомобільні, платформні, лабораторні, фасувальні, товарні та палетні. Виняток  це кранові ваги. Не всі кранові ваги можна інтегрувати з системою відеоспостереження та системою обліку підприємства. При цьому, більшість провідних виробників ваг надають можливості для інтеграції — через модуль радіоканалу та підключення до комп'ютера.

В які системи відеоспостереження можна інтегрувати ваги?

Ми гарантуємо роботу з системою відеоспостереження «Інтелект». Заявлені можливості інших виробників систем відеоспостереження вимагають перевірки.

Гарантія результатів!

У нашому офісі діє демонстраційний стенд, який показує можливості інтеграції та можливості системи відеоспостереження. Всі функції гнучко налаштовуються під бізнес-процеси конкретного підприємства.

Задати питання

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA