Кранові ваги EHP

Кранові ваги компанії EHP-Wägetechnik GmbH (Німеччина) користуються заслуженою популярністю у фахівців металургійних підприємств, металообробки та продажу металів. У деяких областях, наприклад, при зважуванні кольорових металів, ці ваги, в принципі, поза конкуренцією, бо мають подвійну перевагу у точності зважування перед конкурентами! Основні критерії вибору на користь цих ваг:

Модельний ряд кранових ваг EHP представлений трьома серіями:

Можливість постійного переміщення вантажів. В інструкції з експлуатації до ваги EHP зазначено, що відповідно до «ДСТУ EN 13155» ваги допускають переміщення вантажів на гаку до або після зважування.

Кранові ваги компанії EHP-Wägetechnik GmbH

Кранові ваги LD. Запас міцності металоконструкції 500%, акумулятор (час роботи до 110 годин), у стандартній комплектації пульт ДК, функції тари (введення маси тари двома способами – шляхом зважування та шляхом введення з клавіатури), обнулення, можливість автоматичного вимкнення, індикація розряду акумулятора, світлодіодний дисплей (5 символів висотою 42 мм), клас захисту IP-65, діапазон робочих температур: від -30 до +90°C, зарядний пристрій у комплекті. Держреєстр ЗВТ України У2509-14.

Серія LK. Високоміцна металева рама, запас міцності металоконструкції 500%, акумулятор (час роботи до 110 годин), пульт ДК, функції тари (введення маси тари двома способами – шляхом зважування та шляхом введення з клавіатури), обнулення, можливість автоматичного вимкнення, індикація розряду акумулятора, світлодіодний дисплей (5 символів висотою 50 мм), клас захисту IP-65, діапазон робочих температур: від -30 до +90°C, зарядний пристрій поставляється у комплекті з вагами. Держреєстр ЗВТ України У2509-14.

Серія KGW. Запас міцності металоконструкції при короткочасному перевантаженні 520% ​​від НГЗ, акумулятор (час роботи до 110 годин), пульт ДК, функції тари (введення маси тари двома способами – шляхом зважування та шляхом введення з клавіатури), обнулення, автоматичне вимкнення, індикація розряду акумулятора, показування відхилень від заданого значення, підвищений захист датчика від механічних та електромагнітних впливів (система DMS); світлодіодний дисплей (5 символів висотою 50 мм), клас захисту IP-65, діапазон робочих температур: від -30 до +90°C, зарядний пристрій поставляється у комплекті з вагами. Держреєстр ЗВТ України У2509-14.

На серію KGW надається розширена гарантія — 3 роки. Серія LD, LK забезпечуються гарантією на 2 роки. Як зазначалося вище, ваги компанії EHP відрізняються стабільністю метрологічних характеристик на всьому терміні експлуатації, а не тільки у гарантійний період.

Задати питання

Товари

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA