Ваги кранові електронні до 10 тонн

Кранові ваги практично завжди використовуються в складських приміщеннях та тільки деякі моделі можуть застосовуватися у плавильних цехах.

Крановые весы EHP KGW

Зважування такі ваги здійснюють при підйомі вантажу. Конструкція ваг кранових складається з вантажопідйомного гака, металевого корпусу з індикатором та головного елемента — S-подібного тензометричного датчика на розтягнення. Найбільш затребувана найбільша границя зважування кранових ваг — 10 тонн. Ціна на електронні кранові ваги 10 тонн варіюється у діапазоні 12800-175300 грн. І тепер давайте розберемося чому ж такий великий розбіг цін на електронні кранові ваги 10т.

Перше чим відрізняються десятитонні ваги — виробник. На нашому сайті представлені ваги українського та німецького виробництва.

Друга відмінність — конструктивне виконання, матеріал з якого виготовлений корпус та тензодатчик.

Третя відмінність — додаткові функції та опції. Ваги можуть бути укомплектовані радіоканальним пультом управління, наприклад, ВК ЗЕВС III РПУ. І також впливає на вартість клас захисту та наявність термокужуха. Наприклад, ваги ВЕК-5КТ оснащені захисним термоекраном. Для зручності зчитування результатів зважування ваги можна доукомплектувати виносним дублюючим табло, як це зроблено в моделі ВК ЗЕВС III РК.

Крановые весы ВК ЗЕВС III РК

Звичайно, кранові електронні ваги на 10 тонн можуть працювати понад своє граничне навантаження, але якщо це буде відбуватися часто — вони почнуть показувати неточну вагу та в підсумку вийдуть з ладу. Для найскладніших виробничих умов можемо запропонувати ваги від німецького виробника EHP: KGW 10. Ціна таких ваг більше 200 тис грн. Вони мають 520% запасу міцності, захисний кожух та клас захисту від вологи і пилу IP-65. Ваги KGW 10 можуть працювати з рідким металом з температурою до +1400°С. Така модель ваг поставляється в Україну на замовлення.

Весы для крана EHP KGW

При покупці кранових ваг також поцікавтеся який у них акумулятор та як швидко його можна замінити.

Чим не відрізняються кранові ваги, так це тим, що у всіх є ІЧ пульт для управління. Наші фахівці можуть запропонувати комплексне рішення з використанням кранових ваг для автоматизації обліку зважування.

Кранові електронні ваги на 10 тонн можна купити в розділі каталогу «кранові ваги».

Задати питання

Товари

Telegram Avtoves.UA Viber Avtoves.UA